Retail&Agrobusiness

Ţiriac Holdings: Piaţa s-a stabilizat, am profitat de o bună oportunitate de a ieşi din afacerea Metro Cash&Carry

Metro Cash&Carry România a fost detronat din poziţia de lider al comerţului local de Kaufland după re­zultatele din 2011.

Metro Cash&Carry România a fost detronat din poziţia de lider al comerţului local de Kaufland după re­zultatele din 2011.

Autor: Cristina Rosca

17.12.2015, 00:06 972
Antreprenorul Ion Ţiriac a vândut în luna noiembrie pachetul de 15% pe care îl deţinea în cadrul Metro Cash&Carry România, un business de 31 de magazine angro cu afaceri de peste 1 mld. euro anul trecut. Omul de afaceri a încasat, potrivit datelor ZF, 70-80 mil. euro în această tranzacţie.
 
Reprezentanţii Ţiriac Holdings, „imperiul“ creat de omul de afaceri român cu businessuri în mai multe domenii, spun că el a ales să iasă din acest business, profitând de o bună oportunitate din piaţă, când piaţa este stabilă după mai mulţi ani de scăderi. „Am vândut participaţia din cadrul Metro Cash&Carry pentru că am profitat de o bună oportunitate de a ieşi din această afacere. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO