Retail&Agrobusiness

Shopping City Timişoara ar putea avea o pârtie de schi în interior. Mallul se deschide pe 31 martie, după a doua fază de dezvoltare

Shopping City Timişoara ar putea avea o pârtie de schi...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.03.2016, 16:51 9956

Shopping City Timişoara, mallul din vestul ţării, dezvoltat de fondul de investiţii NEPI, va fi deschis săptămâna viitoare, pe 31 martie, după finalizarea fazei a doua de construcţie. Timişorenii vor avea acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Bucureştiului, cu 13 săli dotate cu tehnologii 3D, alături de o sală de fitness cu piscină semi-olimpică, o zonă de bowling, biliard, cazino, food-court şi un spaţiu de joacă pentru copii. Grupul intenţionează să deschidă şi prima pârtie de schi în interiorul unui mall din ţară.

La sfârşitul lucrărilor de renovare, suprafaţa totală închiriabilă va fi de aproximativ 70.000 de metri pătraţi, investiţia dezvoltatorului ajungând la 83,8 milioane de euro.

În topul chiriaşilor după suprafaţa ocupată în Shopping City Timişoara, se înscrie Carrefour, deschis încă din noiembrie anul trecut, din prima fază a proiectului, alături de Cinema City – 4.000 mp, Zara – 2.600 mp, H&M – 1.700 mp, Koton şi C&A, cu câte 1.500 mp, potrivit datelor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO