Retail&Agrobusiness

Şerban Radu, cofondator, Cărtureşti: E clar că dacă ne-am apuca de mâine să consumăm cu predilecţie românesc, ne-am scoate singuri din criză

ZF 15 minute cu un antreprenor

Serban Radu, cofondator, Cărtureşti: 

Am pornit în aceeaşi perioadă mai multe proiecte de cooperare. Un lucru fain pe care îl putem descoperi în perioade de genul acesteia e importanţa cooperării şi sinergiei între businessuri.

Serban Radu, cofondator, Cărtureşti: Am pornit în aceeaşi perioadă mai multe proiecte de cooperare. Un lucru fain pe care îl putem descoperi în perioade de genul acesteia e importanţa cooperării şi sinergiei între businessuri.

Autor: Cristina Roşca

22.06.2020, 00:05 454

♦ Reţeaua de librării Cărtureşti numără aproape 40 de unităţi deschise în marile oraşe ale ţării. ♦ Cum arată planurile pentru 2020?

Reţeaua Cărtureşti este funcţională aproape în totalitate după ce săptămâna trecută s-au redeschis şi librăriile din malluri, după circa trei luni de pauză. Unităţile stradale sunt ope­raţionale de aproximativ o lună.

“Aproape toată reţeaua este operaţională. Mai avem o librărie pentru care purtăm discuţii. E un contract care s-a încheiat în perioada de lockdown. E o bucurie pentru noi că am reu­şit să revenim în activitate cu toa­te librăriile“, spune Şerban Ra­du, cofondator al companiei ală­turi de Nicoleta Iordan. El a adăugat că unele librării au fost deschise la jumătatea săptămânii, nu luni odată cu reluarea acti­vităţii mallurilor, dar ele sunt func­ţionale acum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO