Retail&Agrobusiness

Selgros negociază preluarea unui teren în Alba Iulia

Selgros negociază preluarea unui teren în Alba Iulia

Autor: Cristina Rosca

25.08.2015, 00:06 559
Achiziţia ar însemna reluarea expansiunii retailerului după patru ani.
 
Reţeaua de magazine cash&carry Selgros, prezentă în România cu 19 unităţi, se află în negocieri cu două firme locale din Alba Iulia pentru achiziţia unui teren în vederea deschiderii unui nou magazin, potrivit unor surse din piaţă. Ultima deschidere a Selgros în România a avut loc în 2011 în decembrie, astfel că achiziţia acestui teren ar însemna reluarea expansiunii după patru ani de pauză.
 
Potrivit datelor ZF, compania se află în prezent în discuţii pentru a cumpăra terenuri în mai multe oraşe din România, oraşe medii, cum este Alba Iulia, cu o populaţie de circa 65.000 de locuitori. Selgros are o reţea de 19 unităţi cu care a acoperit deja marile oraşe ale ţării, în unele având deja mai mult de o unitate.
 
Selgros a intrat pe piaţa locală în 2001 şi a fost una dintre cele mai prudente reţele în ceea ce priveşte expansiunea, având doar 19 magazine în România după mai bine de 14 ani de prezenţă.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO