Retail&Agrobusiness

Şeful Heineken a fost numit preşedinte al Asociaţiei Berarii României

Dan Robinson, managing director al Heineken România

Dan Robinson, managing director al Heineken România

Autor: Cristina Bellu

22.01.2020, 12:24 129

Dan Robinson, managing director al Heineken România a fost desemnat preşedinte al  Asociaţiei Berarii României. El a preluat această poziţie de la Lucian Ghinea, şeful producătorului de bere Bergenbier, companie parte a grupului Molson Coors, care a reprezentat asociaţia în aceeaşi calitate în perioada 2018-2019.

”Pe lângă contribuţia semnificativă pe care sectorul berii îl are asupra economiei, ne bucurăm să fim prezenţi în viaţa consumatorilor români. Aştept cu nerăbdare să colaborăm cu toţi partenerii noştri pentru a consolida impactul pozitiv al berii în România”, spune Dan Robinson.

Dan Robinson este Managing Director Heineken România din octombrie 2018. El s-a alăturat Grupului Heineken în 2005 şi de atunci a ocupat mai multe funcţii manageriale pe pieţele din Marea Britanie şi Olanda. Anterior numirii din România, a deţinut poziţia de Managing Director Europe Export and Global Duty Free la Heineken Amsterdam.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO