Retail&Agrobusiness

SaladBox din Cluj vrea să ajungă la 70 de restaurante

Dan Isai, CEO al SaladBox:

Ne con­fruntăm cu o fluctuaţie foarte mare de personal, oamenii nu stau foarte mult în acelaşi loc

Dan Isai, CEO al SaladBox: Ne con­fruntăm cu o fluctuaţie foarte mare de personal, oamenii nu stau foarte mult în acelaşi loc

Autor: Mădălina Panaete

29.02.2016, 00:00 371
„Vrem să ajungem un brand internaţional pe toate continentele“
 
Dan Isai, unul dintre fondatorii şi acţionarii SaladBox, cel mai mare lanţ românesc de restau­rante cu servire rapidă, spune că brandul se va extinde în con­tinuare în România în următorii ani până la 60-70 de unităţi, cu peste 20 mai mult decât în prezent.
 
„Ţinta noastră nu este de a deveni cel mai mare lanţ de restaurante din România, ci vrem să fim un jucător important pe piaţa de food. Vrem însă ca SaladBox să devină un brand internaţional, vrem să ajungem pe toate continentele“, spune Dan Isai, CEO al SaladBox, care a ajuns la 37 de locaţii, dintre care 34 în România şi trei în Germania şi Ungaria.
 
Lanţul s-a extins atât prin unităţi proprii, cât şi în sistem de franciză, circa 70% din locaţii fiind operate de francizaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO