Retail&Agrobusiness

Roxana Maftei, care a dus Farmacia Tei la 120 mil. lei, mai deschide două unităţi în Capitală

Roxana Maftei deţine şi supermarketurile pentru copii Bebe Tei, un concept care anul trecut i-a adus 11 milioane de euro.

Roxana Maftei deţine şi supermarketurile pentru copii Bebe Tei, un concept care anul trecut i-a adus 11 milioane de euro.

Autor: Mirabela Tiron

01.06.2016, 00:05 20123
Compania Farmacia Tei, con­trolată de antreprenoarea Roxana Maftei, care operează două unităţi, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 119 milioane de lei (circa 26 mi­lioane de euro), în creştere cu circa 42% faţă de anul anterior şi un profit de net de 4,3 milioane de lei (circa un milion de euro), potrivit datelor de la Registrul Comerţului.
 
„Anul trecut am avut cu cele două farmacii vânzări de 2,1 milioane de euro în medie pe lună, din care 20% au fost aduse de comenzile pe magazinul online. Pentru acest an avem în plan să deschidem încă două farmacii, una în sectorul trei şi una în sectorul 5, în urma unei investiţii de un milion de euro, care nu include şi produsele, ci doar amenajarea şi chiria“, a declarat pentru ZF antre­prenoarea Roxana Maftei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO