Retail&Agrobusiness

Romexpo: 150 de expozanţi vor fi prezenţi la Pack Expo, ce vor expune echipamente pe 10.000 de metri pătraţi

Romexpo: 150 de expozanţi vor fi prezenţi la Pack Expo,...

Autor: Mirabela Tiron

26.09.2016, 13:46 637

La târgul de ambalaje Pack Expo vor fi prezenţi 150 de expozanţi, ce vor expune peste 100 de echipamente în funcţiune pe o suprafaţă de puţin peste 10.000 de metri pătraţi, potrivit oficialilor Romexpo. Târgul se desfăşoară în perioada 27 -30 septembrie.


“Timp de patru zile Bucureştiul devine punct de referinţă în Europa pentru industria ambalajelor şi soluţii de ambalare reunind sub umbrela Pack Expo tehnologii, materii prime şi consumabile pentru industria de ambalaje, soluţii de ambalare, etichetare şi codificare, manipulare şi depozitare pentru toate industriile complementare”, potrivit oficialilor companiei.


La târg vor fi prezenţi 25 de producători din 11 ţări (Austria, Bulgaria, Franţa, Italia, Liban, Polonia, Republica Ceha, Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Turcia).
Accesul la târg este gratuit, pe baza unui ecuson personalizat pe care vizitatorii îl vor obţine la intrarea în complexul Romexpo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO