Retail&Agrobusiness

Robert Hellwagner, CEO Selgros: Deschidem un magazin nou în Baia Mare la finalul lunii noiembrie şi vom continua să ne extindem acolo unde încă nu suntem prezenţi. „Plănuim să venim cu magazine noi şi în 2020, ba mai mult, ne gândim la Sibiu pentru o investiţie.“

INTERVIU

Robert Hellwagner, CEO Selgros

Robert Hellwagner, CEO Selgros

Autor: Iulian Tenchiu

30.10.2019, 18:50 1068

Lanţul de tip cash &carry Selgros plănuieşte să îşi extindă reţeaua de 22 de magazine în noiembrie prin intermediul noi unităţi pe care o va deschide în Baia Mare. Lansarea aces­teia va avea loc la fina­lul lunii. Unitatea va ocupa 6.000 mp.

Aceas­tă unitate nu se va înscrie în for­matul clasic al Selgros, care depăşeşte 9.000 mp, dar nici în formatul de mici dimensiuni pe care compania a pariat în ultimii ani şi care măsoară circa 4.000 mp.

Strategia de viitor a gigantului german vizează acoperirea oraşelor în care compa­nia încă nu activează. În acest context Sibiul ar putea fi varianta pe care se va merge atunci când va fi vorba despre deschiderea de unităţi Selgros în anul următor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO