Retail&Agrobusiness

Reţeaua de farmacii Ducfarm a trecut de 250 mil. lei în 2020, după un avans de 15%. Ducfarm numără 22 de farmacii şi este unul dintre cei mai mari 10 jucători din retailul farma după cifra de afaceri

Sub brandul Ducfarm activează 22 de farmacii, iar zona acoperită de reţeaua regională este formată din judeţele Cluj şi Bihor.

Sub brandul Ducfarm activează 22 de farmacii, iar zona acoperită de reţeaua regională este formată din judeţele Cluj şi Bihor.

Autor: Georgiana Mihalache

05.07.2021, 17:00 160

♦ Ducfarm numără 22 de farmacii şi este unul dintre cei mai mari 10 jucători din retailul farma după cifra de afaceri.

Reţeaua de farmacii Ducfarm din Cluj, un business înfiinţat în urmă cu două decenii de patru antreprenori locali, a ajuns în 2020 la afaceri de 255 mil. lei, în creştere cu 15% faţă de anul anterior, din calculele ZF pe baza datelor de la Finanţe.

Este cel mai mare nivel de vânzări atins de companie până acum, care şi-a mărit şi profitul anul trecut până la peste 6,1 mil. lei, mai arată informaţiile publice. În cadrul Ducfarm lucrează 202 angajaţi.

 Pandemia de COVID-19 a influenţat vânzările din farmacii, unul dintre puţinele sectoare care a continuat să funcţioneze în starea de urgenţă. Pacienţii au cumpărat la debutul crizei sanitare medicamente şi au creat astfel stocuri, însă pe măsură ce autorităţile anunţau noi restricţii sau relaxări, vânzările în farmacii înregistrau variaţii, din informaţiile din piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO