Retail&Agrobusiness

Reţeaua de cafenele Ted’s Coffee, cu 35 de unităţi, vrea să ajungă la 1,3 mil. euro, dublu faţă de anul trecut

Reţeaua de cafenele Ted’s Coffee, cu 35 de unităţi,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.08.2017, 00:06 1144

„În acest moment, avem un acord de închiriere cu noul mall AFI care se va deschide la Braşov anul viitor.“

Lanţul de cafenele Ted’s Coffee, deţinut de antre­pre­no­rul român Vasi Andreica, a ajuns la 35 de unităţi în Bu­cu­reşti, Sibiu şi Ploieşti şi are în plan să se extindă şi în Braşov, în mallul în construcţie al israelienilor de la AFI Europe.

„Avem planuri de extindere a reţelei, pregătind inclusiv noi concepte. Nu avem un plan exact pentru un anumit nu­măr de deschideri anuale. Când am găsit un spaţiu pe care noi l-am considerat bun pentru Ted’s, l-am închiriat. În acest mo­ment, avem un acord de închiriere cu noul mall AFI care se va deschide la Braşov anul viitor”, spun reprezentanţii re­ţe­lei.

Există patru cafenele Ted’s stradale în Bucureşti, cinci în centre comerciale (AFI Cotroceni, Veranda Mall, Fashion Outlet Center, Cora Lujerului şi AFI Ploieşti), cinci în clădiri de birouri, alături de un coffee truck pentru evenimente şi 18 locaţii „shop in shop”, situate în clădiri de birouri din cadrul cantinelor precum Qs’Inn, Esse, Armony.

„Urmărim ca toate locaţiile să fie profitabile, dar cele stradale ne aduc cele mai mari vânzări datorită faptului că sunt deschise şapte zile pe săptămână, cele din clădirile de birouri având un program de zece ore, cinci zile pe săptămână”, spun reprezentanţii lanţului de cafenele. Compania care operează businessul Ted’s Coffee Co se numeşte Anvas Trading şi este deţinută de Vasi Andreica. Până acum, o singură cafenea Ted’s funcţionează în regim de franciză, însă antreprenorul intenţionează să lanseze sistemul de franciză la începutul anului viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO