Retail&Agrobusiness

Retailerul polonez de încălţăminte CCC îşi extinde reţeaua cu un nou magazin în Bacău şi estimează că va încheia anul cu 71 de unităţi pe plan local

Retailerul polonez de încălţăminte CCC îşi extinde...

Autor: Cristina Bellu

16.12.2019, 12:24 273

Retailerul polonez CCC, al doilea cel mai important jucător de pe piaţa locală de încălţăminte, anunţă deschiderea unui magazin în cadrul centrului comercial Hello Shopping Park din Bacău, precum şi a altor trei unităţi pe parcursul lunii decembrie, în Huşi, Baloteşti şi Brăila, astfel că numărul magazinelor operate de companie pe plan local va ajunge la 71 până la finalul anului.

De la începutul anului, CCC a deschis în România nouă magazine noi, iar alte două au fost relocate, extinse şi modernizate, compania vizând extinderea în 2020 cu un ritm cel puţin asemănător cu cel înregistrat în 2019, strategie care va fi susţinută şi prin diversificarea portofoliului de branduri şi produse.

„Atât în 2020, cât şi în următorii ani, CCC România va sta sub semnul extinderii, păstrând cel puţin un ritm similar al expansiunii ca cel de anul acesta. Strategia de extindere este puternic susţinută şi prin diversificarea portofoliului de branduri şi produse”, explică Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO