Retail&Agrobusiness

Retailerul polonez de încălţăminte CCC bifează 72 de magazine pe plan local după ce a inaugurat o unitate în Miercurea Ciuc şi anunţă redeschiderea a 18 magazine în Bucureşti şi în ţară

Retailerul polonez de încălţăminte CCC bifează 72 de...

Autor: Cristina Bellu

20.05.2020, 12:43 235

Retailerul polonez CCC, al doilea cel mai important jucător de pe piaţa locală de încălţăminte, a deschis un nou magazin în oraşul Miercurea Ciuc, în cadrul centrului comercial NEST Retail Park, şi ajunge la o reţea de 72 de unităţi pe plan local.

Totodată, compania a anunţat că începând de vineri, 15 mai, a redeschis 18 magazine din Bucureşti şi din ţară, în acord cu reglementările guvernamentale care permit deschiderea magazinelor din centrele comerciale care au intrări şi ieşiri exterioare.

Retailerul a avut închise în perioada stării de urgenţă toate magazinele fizice – deschise în malluri şi centre comerciale - şi a păstrat doar operaţiunile online.

Magazinul online al CCC în România a fost deschis la mijlocul lui martie, când efectele pandemiei se resimţeau în Europa şi pe plan local. Lansarea era însă planificată de mai mult timp.

Compania poloneză mai are local şi magazinul online epantofi.ro, însă din datele ZF acesta e operat separat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO