Retail&Agrobusiness

Retailerul italian de cosmetice PUPA se extinde cu trei magazine monobrand în Bucureşti, Ploieşti şi Braşov

Bogdan Marcu, Partener Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox

Bogdan Marcu, Partener Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox

Autor: Cristina Bellu

23.11.2020, 12:07 301

Brandul italian de produse cosmetice PUPA Milano, prezent în România din 2015 printr-o reţea de şase magazine situate în patru oraşe, deschide trei magazine noi în cadrul centrelor comerciale AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, AFI Palace Ploieşti şi AFI Palace Braşov, ca urmare a unui acord de închiriere intermediat de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Odată cu aceste noi deschideri PUPA îşi face intrarea în două oraşe noi din România, şi anume Braşov şi Ploieşti, acoperind totodata întreg portofoliul de retail al AFI Europe, format din cele trei centre comerciale cu o suprafaţă închiriabilă cumulată de aproximativ 180.000 metri pătraţi.

„Deschiderea simultană a trei magazine în această perioadă dificilă consemnează faptul că România rămâne în continuare atractivă şi oferă oportunităţi bune de dezvoltare pe termen lung pentru retaileri”, spune Bogdan Marcu, Partener Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox.

Inaugurarea celor trei magazine a fost programată în decursul lunii noiembrie, unitatea din AFI Palace Cotroceni fiind deja operaţională.

„Urgenţa sanitară ne supune pe toţi la grea încercare, însă compania italiană de cosmetice nu şi-a pierdut speranţa şi dorinţa de a împărtăşi frumuseţea în deplină siguranţă”, adaugă Andrea Conti, International Business Development Manager, Pupa Milano România.

Pupa Milano este o marcă a grupului italian Micys, înfiinţată în 1975 şi prezentă în peste 70 de ţări, oferind o gamă diversificată de makeup, tratamente cosmetice intensive pentru faţă şi corp, parfumuri, articole pentru baie şi duş, truse de machiaj, etc., cu brevete exclusive pentru formulele sale si tehnologii inovatoare de utilizare a ingredientelor si materialelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO