Retail&Agrobusiness

Retailerul de mobilă Vivre a investit 500.000 euro în reţeaua de centre logistice pentru a susţine creşterea vânzărilor în perioada campaniilor de Black Sale şi Black Friday

Retailerul de mobilă Vivre a investit 500.000 euro în...

Autor: Cristina Bellu

08.10.2019, 12:31 223

Retailerul online de mobilă şi decoraţiuni Vivre, controlat de antreprenori locali, a investit de la începutul anului 500.000 de euro în reţeaua de centre logistice ale companiei pentru a susţine creşterea vânzărilor în perioada campaniilor de Black Sale şi Black Friday.

Compania a preluat recent un nou depozit logistic cu o suprafaţă totală de 6.500 metri pătraţi şi o capacitate de aproximativ 9.000 de piese de mobilier de mari dimensiuni, astfel că spaţiile de depozitare ale retailerului au ajuns să ocupe o suprafaţă totală de 15.000 metri pătraţi.

“În vârfurile de cerere - lunile octombrie, noiembrie şi decembrie - când pot fi procesate până la 30.000 de produse pe zi, spaţiul de depozitare devine o provocare. Pentru a soluţiona acest aspect apelăm la optimizarea spaţiului actual şi eficientizarea proceselor operaţionale, dar şi la închirierea temporară a unor centre de depozitare. Anul acesta, noul spaţiu preluat are o suprafaţă totală de 6.500 mp utili şi o capacitate de aproximativ 9.000 de piese de mobilier voluminoase”, explică Ciprian Sîrbu, Director Logistică Vivre.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO