Retail&Agrobusiness

Retailerul de echipamente sportive Hervis pariază pe Craiova şi merge cu un magazin de 1.100 mp în centrul comercial Electroputere Parc deţinut de francezii de la Catinvest

Retailerul de echipamente sportive Hervis pariază pe...

Autor: Cristina Bellu

22.04.2021, 11:29 247

Hervis România, divizia locală de retail sportiv a grupului austriac Spar, va merge cu un magazin în Craiova, în cadrul centrului comercial Electroputere Parc operat de grupul francez de real estate Catinvest, unde se va alătura brandurilor de profil precum Decathlon şi Intersport, dar şi magazinului oficial al echipei de fotbal Universitatea Craiova.

Deschiderea magazinul Hervis care se va afla în aripa de vest a centrului comercial şi va ocupa o suprafaţă de peste 1.100 de metri pătraţi, este programată în vara acestui an, arată datele transmise de reprezentanţii Catinvest.

Grupul francez a finalizat recent clădirea mixtă din centrul comercial Electroputere Parc şi a deschis prima clădire de birouri de clasa A din oraş, în urma unei investiţii totale de 39 milioane euro.

Electroputere Parc ocupă o suprafaţă totală de 92.000 de metri pătraţi în prezent şi este unul dntre centrele comerciale de referinţă din regiunea de sud-vest a României, oferind acces la peste 187 de mărci din retail, modă, produse alimentare, divertisment.

Brandul Hervis a intrat pe piaţa din România în 2007, iar în prezent deţine o reţea de 38 de magazine.

„Deschiderea Hervis este un moment mult aşteptat. Vrem să fim locul în care pasionaţii de sport găsesc orice echipament şi accesoriu care să-i ajute să practice sporturile preferate şi să aibă un stil de viaţă sănătos. Prin urmare, vom continua să aducem alţi comercianţi importanţi de retail sportiv şi urban”, explică Jibril Semour, directorul general al Catinvest Eastern Europe.

Francezii de la Catinvest au anunţat că vor continua extinderea proiectului Electroputere Parc, investiţie estimată la peste 58 mil. euro, şi care se va traduce în final la 48.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale, birouri şi hoteluri de apartamente.

Grupul francez, care deţine şi administrează Electroputere Parc, mai are în portofoliu şi alte centre comerciale din România ( galeriile comerciale Carrefour Orhideea şi Cora Pantelimon din Bucureşti şi Carrefour TOM din Constanţa),  precum şi din Europa de Est (Auchan Savoya Park din Budapesta şi Tesco Borska Pole din Plzen).

Catinvest activează, totodată, pe piaţa rezidenţială şi comercială din Franţa. În total, Catinvest deţine şi administrează peste 500.000 de metri pătraţi de spaţii în Franţa şi în Europa de Est.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO