Retail&Agrobusiness

Retailerii şi hipermarketurile iau la ţintă oraşele mici: Kaufland pregăteşte un nou magazin la Turnu Măgurele

Retailerii şi hipermarketurile iau la ţintă oraşele...

Autor: Bogdan Alecu

27.01.2021, 18:15 3468

♦ Galeriile comerciale şi strip-mallurile cu magazine în care se poate intra direct din exterior intră în prim-plan, în timp ce ce noile dezvoltări de mari malluri aşteaptă ca pandemia să treacă.

Kaufland a primit autorizaţie de construcţie pentru un nou hipermarket în oraşul Turnu Măgurele, acesta urmând a fi amplasat în imediata vecinătate a stadionului echipei de fot­bal FC Turris, la intrarea în oraş dinspre Alexandria, po­trivit site-ului Primăriei Turnu Măgurele. Kaufland va cons­trui şi o staţie de încărcare a maşinilor electrice în noul magazin.

Acesta va fi cel de-al doilea magazin Kaufland din judeţul Teleorman, după cel din Alexandria deschis în 2008.

Adiacent, cei de la Goldbach Design & Build, care au mai colaborat cu Kaufland şi în cadrul altor proiecte drept proiectant general, au obţinut o autorizaţie de construcţie pentru un al doilea imobil care va avea funcţia de magazin de retail. Astfel, cel mai probabil pe lângă hipermarket, se va construi şi o galerie comercială cu magazine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO