Retail&Agrobusiness

Restaurantul Pio Bistro din Dorobanţi are un trafic de 130 de persoane pe zi şi mizează pe afaceri de 250.000 de euro

Cele mai consumate preparate din meniul Pio Bistro sunt matchapan­cake, chickentandoori, somon, meze trio şi evergreen salad

Cele mai consumate preparate din meniul Pio Bistro sunt matchapan­cake, chickentandoori, somon, meze trio şi evergreen salad

Autor: Alexandra Cepăreanu

13.08.2018, 20:45 734

♦ Din ianuarie până în prezent, Pio Bistro a înregistrat afaceri de aproape 145.000 de euro ♦ Investiţia iniţială a fost de 300.000 de euro.

Antreprenorul AhmetCanYildirim, 30 de ani, a investit la începutul anului 300.000 de euro în restaurantul Pio Bistro, localizat pe str. Puţul lui Zamfir, în zona Dorobanţi, şi mizează pe afaceri de 250.000 de euro după primul an de activitate, potrivit reprezentanţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO