Retail&Agrobusiness

Restaurantele Ivan Pescar merg spre afaceri de 4 mil. lei anul acesta

Antreprenori locali

Restaurantele Ivan Pescar merg spre afaceri de 4 mil. lei...

Autor: Mirabela Tiron

18.10.2018, 00:07 2002

♦ Ivan Patzaichin, acţionar al restaurantelor Ivan Pescar, este multiplu campion olimpic la canoe.

Restaurantele Ivan Pescar, cu specific pescăresc, ţintesc în acest an afaceri totale de 4 milioane de lei, cererea pentru preparate din peşte de Dunăre fiind în creştere, potrivit oficialilor restaurantelor.

 Primul restaurant a fost deschis în 2015 la Tulcea- Ivan Pescar- fiind şi prima unitate cu specific pescăresc din oraş, în urma unei investiţii de peste 100.000 de euro.

„După ce am deschis noi primul restaurant pescăresc la Tulcea, au mai apărut şi alte restaurante pescăreşti, semn că lumea este interesată de preparatele pescăreşti“, spune Teodor Frolu, unul dintre acţionarii restaurantului, asociat cu Ivan Patzaichin.

Acţionarii companiei sunt Sorin Zaharia (cu 10%), firma Rowmania SRL (Teodor Frolu şi Ivan Patzaichin) şi firma Miadmar din Tulcea (soţii Buhai Daniel şi Buhai Daniela), ce produce preparate din peşte în Tulcea.

„Oferim prin aceste două restaurante, cel din Tulcea şi cel din Bucureşti, preparate din gastronomia locală, cu peşte exclusiv de Dunăre şi Deltă. Cererea pentru aceste reţete tradiţionale, precum borşul pescăresc, este în creştere.“

Mai multe restaurante pescăreşti s-au dezvoltat în special pe litoralul românesc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO