Retail&Agrobusiness

Programul „Tomate româneşti“ va fi prelungit până pe 15 iunie

Programul „Tomate româneşti“ va fi prelungit până...

Autor: Ionut Jifcu

17.05.2017, 00:05 378
La solicitarea fermierilor din Cilieni-Olt, ministrul agriculturii Petre Daea a anunţat prelungirea termenului de depunere a documentelor justificative care să ateste comercializarea pro­ducţiei de tomate obţinute din spaţiile protejate, în cadrul programului „Tomate româneşti 2017“.
 
Potrivit ministrului, termenul de de­punere a documentelor justificative care să ateste comercializarea pro­duc­ţiei de tomate obţinute din spaţiile pro­­tejate, în cadrul Progra­mului „To­mate româneşti“ va fi prelungit de la 31 mai la 15 iunie. Daea a declarat că măsura va fi promovată printr-un act normativ.
 
„Am primit o sarcină de la fermieri şi vreau să o duc la îndeplinire, pentru că eu sunt tot timpul lângă ei, îi ascult şi le creez posibilităţi pentru a-şi realiza producţia la timp şi a beneficia de banii pe care trebuie să-i ia, în condiţiile în care se ocupă de legumicultură ştiind programul «O mie de metri pătraţi, trei mii de euro». Din cauza faptului că au fost praguri termice scăzute, mi-au cerut să putem prelungi termenul de la 31 mai până după 15 iunie. Voi face acest lucru printr-un act normativ pe care îl propun în guvern. Ei trebuie să depună documentele, la Direcţia Agricolă, acolo unde se desfăşoară programul“, a declarat Daea.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO