Retail&Agrobusiness

Producătorul sucevean de preparate din peşte Valeputna vrea să intre în mallurile din Cluj şi Iaşi cu un bistrou Fish and Chips

Florin Irimescu, principalul acţionar al companiei Quality Natural

Florin Irimescu, principalul acţionar al companiei Quality Natural

Autor: Roana Rotaru

07.08.2017, 00:05 764

Compania a avut un stand la festivalul Untold din Cluj, unde estima să vândă preparate din peşte de 100.000 de lei.

Compania Quality Natural, din Valea Putnei, judeţul Suceava, care produce preparate din carne sub brandul Valeputna, mizează pe afaceri de  jumătate de milion de euro în 2017, al treilea an de la intrarea pe piaţă. Producătorul de preparate din peşte procesează circa 50 de tone de peşte pe an, produse care ajung pe rafturile Auchan şi Metro, în băcăniile din toată ţara, la festivaluri gastronomice şi în magazinele proprii.

„Anul acesta ne vom dubla cifra de afaceri faţă de 2016, ajungând la 500.000 de euro. Anul trecut am prelucrat 20 de tone de peşte, iar anul acesta vom prelucra 50 de tone de peşte. În momentul de faţă, cele mai multe vânzări le realizăm prin distribuţia produselor către băcăniile din toată ţara“, a declarat pentru ZF Florin Irimescu, prin­cipalul acţionar al companiei Quality Natural.

Jumătate din vânzările totale ale companiei se realizează prin distribuţia produselor câtre băcăniile din toată ţară,  20% prin retaileri, 20% prin festivalurile de mâncare stradală, iar 10% prin magazinele proprii, unul la poarta fabricii şi un stand în cadrul târgului de produse tradiţioanale de la Universitatea de Ştiinţe Agricole din Capitală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO