Retail&Agrobusiness

Producătorul lactatelor Olympus: Suntem optimişti în ceea ce priveşte evoluţia economiei şi a consumului anul acesta

Producătorul lactatelor Olympus: Suntem optimişti în...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

28.01.2019, 00:05 213

Athanasios Giannousis, director comercial al Olympus România, spune că este optimist pentru evoluţia economiei şi a consumului de pe plan local, deşi analiştii estimează o încetinire a creşterii economice în 2018 şi în 2019. În 2017, economia României a avansat cu 6,9%, iar pentru anul 2018 estimările arată o majorare cu circa 4%, cifră care s-ar putea repeta şi în anul 2019.

„Încetinirea ritmului de creştere economică se află pe un trend normal la nivel european. Plasarea produselor lactate în cadrul produselor de consum primar oferă stabilitate în vânzări. În cazul unei creşteri a costului pentru materie primă, noi absorbim intern o parte din acesta, pentru ca această creştere să nu se reflecte în preţul la raft. Ne menţinem optimişti şi credem în decizia de cumpărare a consumatorilor, bazată pe înţelegerea beneficiilor unui produs de calitate, în termeni de colectare, procesare, ambalare, etichetare şi comercializare“, consideră managerul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO