Retail&Agrobusiness

Producătorul lactatelor Monor a ajuns la afaceri de peste 90 milioane de lei, plus 12%

Antreprenori locali

Producătorul lactatelor Monor a ajuns la afaceri de...

Autor: Laurentiu Cotu

13.05.2019, 00:06 353

♦ Carmo-Lact Prod este unul dintre jucătorii din lactate care şi-au făcut loc pe segmentul produselor ecologice, producând lapte, kefir şi iaurt din această categorie.

Compania Carmo-Lact Prod din Bistriţa-Năsăud, pro­ducătorul lactatelor Monor, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 90,7 mil. lei (19,5 mil. euro), mai mult cu 12% faţă de anul anterior şi un profit net aproape 3,2 mil. lei (683.000 de euro), în uşoară creştere faţă de anul pre­cedent.

Numărul mediu de anga­jaţi ai companiei a ajuns anul trecut la 243 de oameni, potrivit mfinanţe.ro. Carmo-Lact Prod este unul dintre cei mai mari zece proce­satori locali de lapte şi de­ţine o unitate de pro­ducţie în comuna Monor (judeţul Bistriţa-Năsăud), care dispune de două secţii, una destinată produselor proas­pete, cu o capacitate de 60.000 de litri pe zi, iar cealaltă pentru producţia de brânzeturi, cu o capacitate de 50.000 de litri pe zi, conform datelor de pe site-ul com­paniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO