Retail&Agrobusiness

Producătorul de vin Cramele Recaş a investit 3 mil. euro în creşterea suprafeţei de vie şi a capacităţii de îmbuteliere

Recaş administrează în jur de 1.000 de hectare de viţă-de-vie în judeţele Timiş (Recaş) şi Arad (Miniş)

Recaş administrează în jur de 1.000 de hectare de viţă-de-vie în judeţele Timiş (Recaş) şi Arad (Miniş)

Autor: Laurentiu Cotu

24.11.2016, 00:05 783
Producătorul de vin Cramele Recaş, afacere deţinută de familiile Cox (Philip şi Elvira), Gheorghe Iova şi Ioan Georgiu, a investit în acest an în jur de 3 mil. euro într-o nouă linie de îmbuteliere, cu o capacitate de peste 9.000 de sticle pe oră, în extinderea halei de depozitare şi în mărirea plantaţiei, prin achiziţionarea unor noi suprafeţe de teren.
 
În afară de aceste proiecte au mai fost alocate fonduri pentru reînnoirea parcului auto, fiind derulate investiţii şi în sectorul de procesare.
 
„La nivelul anului 2016, capacitatea de producţie a Cramelor Recaş s-a extins la 21 de millioane de litri, iar capacitatea de îmbuteliere a crescut la 30 de milioane de sticle pe an, datorită noii linii de profil inaugurate în primăvară. Pentru anul viitor estimăm o creştere a capacităţii de producţie la 27 de milioane de litri“, a declarat pentru ZF Transilvania Răzvan Jurca, brand manager la Cramele Recaş.
 
Recaş administrează în jur de 1.000 de hectare de viţă-de-vie în judeţele Timiş (Recaş) şi Arad (Miniş), în condiţiile în care în ultimii ani au fost plantate câteva sute de hectare cu bani proveniţi în principal din fonduri europene, conform unor informaţii furnizate anterior de oficialii com­paniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO