Caută doar în titlu
Retail&Agrobusiness

Producătorul de textile Braiconf din Brăila raportează profit de 1,6 mil. lei S1/2020 faţă de pierderi de peste 6 mil. lei în S1/2019. Afacerile companiei s-au menţinut constante

Producătorul de textile Braiconf Brăila (simbol bursier BRCR) a încheiat perioada aferentă primului semestru din 2020 cu un rezultat net de 1,6 mil. lei faţă de pierderea de 6,7 mil. lei înregistrată în S1/2019, în timp ce afacerile companiei s-au cifrat la 19,93 mil. lei, în scădere uşoară, de 2,2% faţă de nivelul atins în perioada smilară a anului trecut.

Din totalul afecerilor, vânzările la export au fost de 17,9 mil. lei, plus 9,7% raportat la S1/2019, în timp ce vânzările de pe piaţa internă s-au înjumătăţit, până la valoarea de 2 mil. lei, arată datele din raportul societăţii.

Cheltuielile companiei au scăzut cu 30,4% la 20 mil. lei.

Braiconf Brăila are 14,8 milioane de lei capitalizare, iar de la începutul anului, acţiunile sale se tranzacţionează în scădere cu 17%.

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.