Retail&Agrobusiness

Producătorul de mezeluri Avi-Giis din Vâlcea, un business de 2 mil. euro, se pregăteşte să intre în magazinele Kaufland din sudul ţării

Producătorul de mezeluri Avi-Giis din Vâlcea, un...

Autor: Roana Rotaru

11.04.2018, 00:05 2181

Producătorul de preparate din carne Avi-Giis din satul Stupărei, judeţul Vâlcea, un business deţinut de antreprenorii români Aurel Simion şi Ion Georgescu, mizează anul acesta pe afaceri de 2,2 mil. euro, în creştere cu 10% faţă de anul precedent, compania fiind în negocieri de listare cu retailerul Kaufland.

„Estimăm o creştere de 10% în 2018 faţă de 2017. Anul acesta ne listăm în Kaufland, în magazinele din judeţele Gorj, Olt, Vâlcea, Argeş şi, sper eu, Bucureşti. De asemenea, pe par­tea de distribuţie către HoReCa încerc să mă duc către Cluj, Oradea“, a declarat pen­tru ZF Aurel Simion, admi­nistrator şi unul dintre cei doi  acţionari ai companiei Avi- Giis. Fabrica de mezeluri din satul Stupărei produce circa 2,5 tone de preparate tradiţionale din carne, peste 90% din materia primă folosită, respectiv carnea provenind din România. Avi-Giis produce doar sub brandul propriu Ca altădată - bucate româneşti,  produsele companiei ajungând în mai multe magazine Metro, Auchan şi Carrefour, predominant din sudul ţării, în HoReCa în Bucureşti, Vâlcea, Târgu-Jiu, Craiova, Piteşti, Constanţa, dar şi la export în Spania, Italia, Anglia, Germania şi Luxemburg, unde Avi-Giis face 2% din business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO