Retail&Agrobusiness

Producătorul de ambalaje din hârtie Segezha Packaging şi-a majorat afacerile cu 20% în 2020, cel mai mare avans din ultimii zece ani

Producătorul de ambalaje din hârtie Segezha Packaging...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.04.2021, 17:15 214

♦ Segezha Packaging a anunţat la începutul acestui an că investeşte peste 10 milioane de euro în dezvoltarea producţiei de pe plan local.

Producătorul de ambalaje din hârtie Segezha Packaging şi-a majorat cifra de afaceri cu 20% în 2020 faţă de anul precedent, rezultatul ajungând la 75,9 milioane de lei, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Acesta este cel mai mare avans al afacerilor din ultimul deceniu.

Compania şi-a redus profitul cu 15% şi a menţinut constant numărul de angajaţi. Segezha Packaging a anunţat la începutul acestui an că investeşte peste 10 milioane de euro în dezvoltarea pro­ducţiei de pe plan local.

Investiţia va include o nouă unitate de producţie şi un depozit, modernizarea liniilor de producţie existente, dar şi achiziţia unei linii de producţie de ultimă generaţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO