Retail&Agrobusiness

Producătorul de conserve şi produse din carne Vascar şi-a bugetat investiţii de 3 mil. euro în modernizarea fabricii şi a magazinelor proprii şi estimează afaceri de 24 mil. euro la finalul anului, plus 5%

Vascar, unul dintre principalii jucători din industria cărnii, estimează afaceri de aproape 24 mil. euro la finalul anului, în creştere cu 5% faţă de rezultatul înregistrat anul trecut, în contextul în care compania a decis să aloce 3 mil. euro pentru modernizarea unităţii de procesare din Vaslui şi a magazinelor proprii din regiunea Moldovei.

În ultimii cinci ani, Vascar a investit aproape 5 mil. euro în retehnologizare şi modernizarea businessului, dintre care 1,5 mil. euro în 2020, când afacerile companiei au ajuns la 22,8 mil. euro, plus 13% faţă de 2019.

Producătorul de carne a adoptat recent strategia de sustenabilitate pentru următorii trei ani, axată pe patru piloni, respectiv responsabilitate faţă de angajaţi, producţie responsabilă, grijă faţă de mediu şi implicare în problemele comunităţii.

Direcţiile stabilite de managementul Vascar în cadrul strategiei de sustenabilitate pentru 2021-2024 au la bază obiective precum sănătate şi bunăstare, egalitate de gen, muncă decentă şi creştere economică, industrie, inovaţie şi infrastructură, precum şi consum şi producţie responsabile.

„Investim continuu pentru consolidarea firmei în mod sustenabil iar responsabilitatea socială este parte din business. Dorim să oferim partenerilor, clienţilor şi angajaţilor o viziune de ansamblu, transparentă, asupra activităţii companiei în domeniul responsabilităţii sociale şi subscriem obiectivelor din strategia naţională pentru dezvoltarea durabilă a României”, spune Vlad Ciuburciu, director general Vascar.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.