Retail&Agrobusiness

Producătorul berii Tuborg are un buget de investiţii de 10 milioane euro în 2020

Kobi Dar, preşedintele URBB: Ne-am pro­pus să continuăm şi în 2020 ritmul de creş­tere al investiţiilor

Kobi Dar, preşedintele URBB: Ne-am pro­pus să continuăm şi în 2020 ritmul de creş­tere al investiţiilor

Autor: Mădălina Dediu Panaete

23.01.2020, 00:07 1599

Kobi Dar, managerul care la în­ceputul anului trecut a preluat func­ţia de preşedinte al United Romanian Breweries Bereprod, pro­du­că­torul berilor Tuborg, SKOL şi Carlsberg, spu­ne că în acest an com­pania va con­tinua inves­tiţiile în dez­vol­tarea busi­nessului.

„Ne-am pro­pus să continuăm şi în 2020 ritmul de creş­tere al inves­tiţiilor, având pen­tru acest an un bu­get în valoare de 10 mi­lioa­ne de euro, fon­duri pe care le vom de­dica atât continuării creşterii rezultatelor URBB la nivelul pieţei locale, dezvoltării şi optimizării proceselor operaţionale, cât şi în tehnologie“, a declarat pentru ZF Kobi Dar, preşedintele URBB.

Compania, care deţine o fabrică în Pantelimon (jud. Ilfov), a avut în 2018 o cifră de afaceri de 466 de milioane de lei (100 mil. euro), mai mare cu 19% faţă de anul an­terior, arată datele de la Minis­terul de Finanţe.

Producăt­orul are în porto­foliu măr­cile de bere Tuborg, Carls­berg, , Hol­sten, SKOL, Guin­ness, Bucur - bere de bulevard, cidrul pre­mium So­mersby şi Gra­ni­ni pe piaţa bău­turilor răcoritoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO