Retail&Agrobusiness

Producătorul Apemin Tuşnad, controlat de Gyarfas Kurko, şi-a majorat cu 40% capacitatea de producţie după o investiţie de 4 mil. euro

Producătorul Apemin Tuşnad, controlat de Gyarfas Kurko,...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

07.02.2020, 12:40 2508

♦ Compania, controlată de Gyarfas Kurko, a îmbuteliat 100 de milioane de litri de apă în 2019, iar în perioada 2018-2019 a investit peste 8 milioane de euro în modernizarea capacităţilor de producÅ£ie. 

 

Apemin Tuşnad, unul dintre cei mai mari îmbuteliatori de apă de pe plan local, a investit 4 milioane de euro într-o nouă linie de îmbuteliere a apelor minerale, linie care asigură o creştere de 40% a capacităţilor de producţie.

„Creşterea capacităţilor de producţie asigură flexibilitate în relaţia cu distribuitorii, asigurând livrarea în termen scurt a unor cantităţi semnificative de apă minerală carbogazoasă şi plată, răspunzând astfel solicitărilor în creştere ale consumatorilor pentru produsele Tuşnad şi Artesia şi, totodată, acoperind consumul ridicat din perioada estivală“, spun reprezentanţii Apemin Tuşnad.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO