Retail&Agrobusiness

Producători români la raft. Moş Iosif, o mică fabrică din Constanţa ce realizează preparate din carne: „După şase ani de tratative şi discuţii, am reuşit în 2020 listarea produselor noastre în Mega Image“

Compania are în plan să livreze în marile oraşe din ţară, dar şi peste hotare.

Compania are în plan să livreze în marile oraşe din ţară, dar şi peste hotare.

Autor: Florentina Niţu

05.10.2020, 18:00 750

Moş Iosif, un mic atelier de procesare a cărnii din localitatea Cumpăna, judeţul Constanţa, cu o prezenţă de aproape două decenii pe piaţă şi pornit iniţial ca o fermă de animale, în­ce­pe să-şi pună me­zelurile preparate din ingrediente naturale pe rafturile maga­zinelor Mega Image, după lungi tratative cu retailerul olandezo-belgian.

„După şase ani de tratative şi discuţii, am reuşit în 2020 listarea produselor noastre în Mega Image pe plan local, şi acest lucru s-a întâm­plat doar susţinut de cerinţele le­gis­lative de a introduce pro­du­se locale pe rafturile maga-zi­nelor. Aceasta a fost o pro­vo­care mai mare decât pandemia de COVID-19“, spune Marius Iosif, aso­ciat în cadrul companiei Moş Iosif.

Anterior, produsele se găseau în Auchan, Metro şi Carrefour din Constanţa. Antreprenorul susţine că în prezent România a dat curs procesului de susţinere a producătorilor locali, însă „mai este un drum lung până să reuşim să ne lăudăm cu acest lucru“. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO