Retail&Agrobusiness

Praktiker a investit 600.000 de euro în remodelarea unităţii din Constanţa

Praktiker a investit 600.000 de euro în remodelarea...

Autor: Cristina Bellu

12.05.2017, 14:52 219

Retailerul de bricolaj Praktiker a redeschis unitatea din Constanţa după o investiţie de 600.000 de euro. Magazinul face parte din primele 10 unităţi modernizate şi a fost achiziţionat recent de Praktiker printr-o finanţare obţinută prin CEC Bank.

„Magazinul nostru din Constanţa performează foarte bine şi acesta este unul dintre motivele pentru care am ales să îl includ pe lista primelor 10 magazine modernizate din reţeaua Praktiker. Mai mult decât atât, este şi magazinul pe care l-am achiziţionat recent, prin finanţare CEC Bank, cum este şi cazul magazinului din Ploieşti, modernizat şi redeschis în luna martie., spune Omer Susli, proprietar Praktiker România.

Chiar dacă procesul de modernizare al unităţilor este unul complex şi de durată, proprietarul reţelei menţionează că îşi doreşte să continue în acestă direcţie şi să invstească în toate magazinele Praktiker din ţară.

“Obiectivul pentru finalul de an este să ajungem la un număr de 20 de magazine Praktiker modernizate şi redeschise.”, adaugă Susli.

Prin acestă strategie de business, care implică modernizarea celor 27 de magazine din ţară, retailerul îşi propune să le ofere clienţilor o experienţă îmbunătăţită la cumpărături.

În cadrul procesului de remodelare, reprezentanţii companiei au în vedere introducerea unor noi game de produse, un concept nou de semnalistică, o nouă strategie de merchandising, precum şi informaţii locale de vânzare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO