Retail&Agrobusiness

Peste 80 de companii româneşti au pe etichetă Furnizor al Casei Regale. Cât cântăreşte acest lucru în business?

Peste 80 de companii româneşti au pe etichetă Furnizor...

Autor: Florentina Niţu

08.10.2020, 17:15 373

„Această recunoaştere mă motivează să evoluez şi mai mult, mă încurajează întru continuă dezvoltare.“

Din 2005 şi până anul trecut, peste 80 de companii au primit calitatea de Furnizor al Casei Majestăţii Sale. Ieri, 6 octombrie, 12 companii au primit această recunoaştere, acordată pe o perioadă de trei ani, care este conferită datorită asigu­rării livrării de bunuri sau servicii către Casa Regală, timp de cel pu­ţin un an. The Cheesecake House, o cofetărie bazată în princi­pal pe cheesecake, pornită la Târgu-Mureş de trei tineri, a devenit pen­tru prima oară Furnizor al Casei Majestăţii Sale, iar celelalte com­panii au primit acest titlu pentru a doua sau a treia oară consecutiv.

„Este o mare onoare pentru noi că am ajuns în postura de fur­ni­zor şi ne bucurăm că Majestăţii Sale îi plac produsele pe care le ofer­im. Am pornit în 2017, cu un laborator de cheesecake-uri, dar şi alte produse dulci, doar pe bază de comandă, iar apoi am fă­cut cofe­tăria în Târgu-Mureş. Acum avem planuri de dezvoltare şi vrem să deschidem o nouă locaţie, în Bucureşti sau în Cluj-Napoca şi ne gândim şi la fran­cizarea busi­nessului“, povestesc fon­datorii The Cheesecake House.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO