Retail&Agrobusiness

Oana Stroe şi Thais Coman creează rochii care ajung în magazine din New York, Londra şi Madrid. „Am încercat să găsim furnizori pe piaţa din România, însă peisajul este de-a dreptul dezolant. Multe fabrici s-au închis.”

Oana Stroe (stg.) şi Thais Coman au pus bazele businessului Thaïs & Ströe în 2015

Oana Stroe (stg.) şi Thais Coman au pus bazele businessului Thaïs & Ströe în 2015

Autor: Alexandra Cepăreanu

23.08.2019, 21:00 525

Românca Oana Stroe împreună cu coreeanca Thais Coman au pus bazele businessului Thaïs & Ströe în 2015, sub care produc articole de îmbrăcăminte, printr-o investiţie iniţială de 10.000 de lei (peste 2.100 de euro), a spus pentru ZF cofon­datoarea Oana Stroe, care în prezent deţine funcţia de director de creaţie în cadrul brandului Thaïs & Ströe.

„Businessul a luat naştere în 2015 ca un curs firesc după absolvire. Thais Coman şi cu mine ne-am cunoscut în vara anului 2012 la admiterea pentru Facultatea de arte şi design în cadrul Unarte. Thais venea din Coreea, iar eu absolvisem Facultatea de finanţe-bănci, din cadrul ASE. În anul 2014 am studiat Design Vestimentar la Accademia di Belle Arti di Bologna, în Italia.  Ne-am format împreună, dar separat. De cele mai multe ori avem acelaşi răspuns şi aceleaşi păreri, dar sunt şi momente în care vedem lucrurile total diferit. Ceea ce este nemaipomenit, pentru că patru ochi văd mai bine decât doi”, a povestit Oana Stroe. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO