Retail&Agrobusiness

O fabrică din Buzău a luat echipamente de 500.000 de euro pentru a vinde conserve sub brandul „Bucătăreasa“

O fabrică din Buzău a luat echipamente de 500.000 de...

Autor: Mădălina Bodârlău

23.09.2014, 00:06 2267
Compania Legume Fructe Buzău SA, controlată indirect de omul de afaceri Gheorghe Doloiu şi care produce conserve de legume şi fructe, a investit în această vară 0,5 milioane de euro în utilaje pentru a-şi majora capacitatea de producţie şi pentru a diversifica portofoliul de conserve pe care le vinde sub brandurile „Bucătăreasa“ şi „Rossa’C“.
 
„Când foloseam utilajele vechi, producţia era aproape inexistentă, de maximum două milioane de unităţi (conserve – n. red.) pe an, iar acum avem o capacitate de 20 de milioane de unităţi pe an“, a spus Cătălin Popa, directorul de vânzări al companiei.
 
Investiţia vine la patru ani după ce compania a achiziţionat în acelaşi scop alte echipamente de 1,5 mil. euro. El a explicat că noile echipamente au auto­matizat producţia şi au permis compa­niei să diversifice oferta de produse. „Înainte de implementarea proiec­tu­lui, se lucra foarte mult manual. Acum avem cu 30% mai puţini angajaţi pe fiecare flux de producţie, dar numărul fluxurilor a crescut, astfel că acum pu­tem procesa mai multe tipuri de legume în aceeaşi zi“, a adăugat Cătălin Popa, repre­zentantul Legume Fructe Buzău.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO