Retail&Agrobusiness

Nespresso pune aparatele de cafea şi pe rafturile magazinelor Cărtureşti, BoConcept şi Molecule F

Nespresso pune aparatele de cafea şi pe rafturile...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

13.11.2015, 13:30 1158

Nespresso România, care deţine un magazin pe Calea Dorobanţilor în Bucureşti, pune la vânzare gama de aparate Nespresso şi în magazinele Molecule F Concept Store şi BoConcept România, dar şi în livrăriile Cărtureşti Verona şi Cărtureşti Băneasa.

Astfel, Nespresso continuă extinderea pe plan local după ce în august a deschis primul magazin din România, situat într-o zonă unde sunt locate şi alte branduri de lux precum Moschino sau Canali. Magazinul vinde cafea, aparatele necesare pregătirii acesteia, precum şi accesorii.

Brandul Nespresso este deţinut de grupul elveţian Nestlé, care a avut anul trecut afaceri de 145 milioane de euro în România. Grupul deţine o fabrică la Timişoara, acolo unde produce şi brandul românesc de napolitane JOE. La nivel mondial, Nestlé deţine o reţea de peste 400 de buticuri Nespresso, în peste 250 de oraşe din 55 de ţări. De asemenea,produsele Nespresso sunt prezente în peste 60 de ţări, printre clienţi numărându-se lanţuri internaţionale de hoteluri de lux, linii aeriene şi avioane private.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO