Retail&Agrobusiness

Nemţii de la Rewe au finalizat remodelarea magazinelor XXL Mega Discount în format Penny Market

Nemţii de la Rewe au finalizat remodelarea magazinelor...

Autor: Cristina Bellu

30.08.2017, 14:36 2502

Grupul german Rewe, prezent pe piaţa locală cu lanţul de magazine Penny Market, a finalizat remodelarea magazinelor XXL Mega Discount odată cu deschiderea în format Penny Market a unităţii din Fundeni (Bucureşti).

Magazinul care ocupă o suprafaţă de 1.481 metri pătraţi va fi integrat într-o galerie comercială care urmează să fie inaugurată până la finele anului.

Unitatea din Fundeni este ultimul magazin  XXL Mega Discount redeschis în format Penny Market de către Rewe România şi marchează finalizarea remodelării unităţilor din Braşov, Ploieşti, Brăila, Buzău, Târgovişte şi Bucureşti.

Penny Market este brandul fanion al grupului Rewe şi unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piaţa locală în 2005.

Întreaga reţea este deservită de trei centre logistice situate în Ştefăneştii de Jos, Turda şi Bacău.

În prezent, în unităţile din România activează un număr de aproximativ 4.000 de angajaţi, compania urmând să continue expansiunea locală cu 20-25 de magazine noi până la finele anului în curs.

Grupul german Rewe a avut iniţial în România patru branduri. Primul la care a renunţat a fost Selgros, pe care l-a vândut într-o tranzacţie internaţională. În decembrie 2015 a fost semnată vânzarea locală a Billa către Carrefour, iar în decembrie 2016 s-a anunţat închiderea magazinelor XXL Mega Discount.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO