Retail&Agrobusiness

Metro anunţă un nou expat la conducerea operaţiunilor locale

Metro anunţă un nou expat la conducerea operaţiunilor...

Autor: Cristina Roşca

14.07.2016, 13:05 516

Grupul german Metro, prezent pe piaţa locală cu 30 de magazine pe formatul cash&carry, l-a numit pe Roland Ruffing la conducerea operaţiunilor locale de peste 1 mld. euro. Acesta înlocuieşte un nou expat, pe Gilles Roudy, care a plecat după doar doi ani şi jumătate de mandat.

Noul executiv şi-a preluat funcţia din 11 iulie 2016, potrivit anunţului companiei.

„Metro România îşi va continua creşterea sustenabilă şi îşi va consolida poziţia pe piaţă, prin abordări mai concentrate pe clienţi, precum şi prin intermediul inovaţiilor", a declarat Ruffing.

Executivul lucrează din 2004 în cadrul Metro, când a fost angajat ca director financiar al operaţiunilor din polonia. Apoi, a preluat o funcţie similară în Cehia şi Slovacia.

În noiembrie 2010, a fost numit Chief Executive Officer Metro Cash & Carry Ungaria şi a fost promovat chief financial officer Metro Cash & Carry, în noiembrie 2013. În august anul trecut Roland Ruffing a devenit membru operating board al Metro Cash & Carry.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO