Retail&Agrobusiness

Laura Lazăr, CEO al Apemin Zizin: Vedem o creştere a cifrei de afaceri în anul 2021. În primul scenariu, vizăm o sporire de 5% faţă de 2020. În scenariul optimist, majorarea va atinge 10%

Apemin Zizin a investit 3,1 milioane de euro în 2020 în capacităţile de producţie şi dezvoltarea unui nou concept de imagine.

Apemin Zizin a investit 3,1 milioane de euro în 2020 în capacităţile de producţie şi dezvoltarea unui nou concept de imagine.

Autor: Florentina Niţu

18.01.2021, 19:15 439

♦ Oficialii de la Apemin Zizin nu preconizează investiţii majore în business în acest an, pentru că situaţia este în continuare imprevizibilă şi nu permite stabilirea clară a obiectivelor ♦ În 2020, ei au investit peste 3 mil. euro în capacităţile de producţie şi în dezvoltarea unui nou concept de imagine.

Apemin Zizin, producător de apă minerală naturală din judeţul Braşov, deţinut majoritar de familia Lazăr, care realizează anual venituri de peste 60 de milioane de lei, estimează o creştere a cifrei de afaceri de minimum 5% în 2021, perspectivele pentru acest an fiind favorabile, potrivit reprezentanţilor companiei.

„Avem în vedere o creştere a cifrei de afaceri în anul 2021, în două scenarii, în funcţie de evoluţia pandemiei, cea care, inevitabil, a afectat comporta­mentul de consum. În primul scenariu, vizăm o sporire de 5% faţă de anul precedent. În scenariul optimist, majo­rarea va atinge 10%“, a spus pentru ZF Laura Lazăr, CEO al Apemin Zizin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO