Retail&Agrobusiness

Lanţul de hipermarketuri Cora extinde la nivel naţional parteneriatul cu foodpanda pentru livrări de produse în termen de 60 de minute. Claudia Badea, directorul operaţional al platformei cora.ro: Segmentul online devine tot mai important pentru clienţi

Lanţul de hipermarketuri Cora extinde la nivel naţional...

Autor: Cristina Bellu

10.06.2020, 14:11 263

Peste 1.500 de produse disponibile pe rafurile hipermarketurilor Cora pot fi comandate acum de pe platforma de livrări de mâncare foodpanda şi au timp de livrare de 60 de minute. Serviciul este valabil în Bucureşti, Bacău, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti şi Drobeta-Turnu Severin, oraşele în care retailerul franco-belgian este activ.

De asemenea, gama de produse a fost extinsă cu fructe şi legume proaspete şi congelate, carne, peşte, mezeluri şi lactate. Printre categoriile de produse din care clienţii pot comanda se numără alimente de bază, băuturi alcoolice şi non-alcoolice, carne şi peşte, produse bio, cosmetică şi îngrijire personală, fructe şi legume, hrană pentru animale, curăţenie sau produse pentru bebeluşi.

Serviciul a fost lansat intiţial în luna aprilie a acestui an, în câteva arii din Bucureşti, iar acum acoperă trei sferturi din suprafaţa Capitalei, inclusiv o parte dintre localităţile limitrofe şi în întregime celelalte oraşe în care retailerul este activ.

“După o primă perioadă de testare a serviciului în Capitală, extindem colaborarea cu foodpanda în toate oraşele în care avem hipermarketuri cora. Segmentul online e din ce în ce mai important pentru clienţii noştri şi de aceea preocuparea noastră este să mărim capacitatea de livrare, în timp cât mai scurt, a produselor comandate. Clienţii au posibilitatea să aleagă din aplicaţia foodpanda dintr-o listă extinsă, de peste 1.500 de produse”, spune Claudia Badea, directorul operaţional al platformei e-commerce cora.ro.

Flota de livratori foodpanda va livra comenzile în regim expres, în 60 de minute de când comanda este plasată în aplicaţia foodpanda, de luni până duminică, între orele 10:00 – 21:30. Valoarea minimă a comenzii este de 50 lei şi greutatea maxim acceptată pentru o comandă este de 20 kg.

“Ne-am propus să extindem serviciul de livrare rapidă foodpanda dincolo de mâncarea gata preparată de către restaurantele noastre partenere, şi să ne adresăm şi celor care vor să îşi facă cumpărăturile din confortul propriei locuinţe, cu livrare în regim expres. Astfel, am extins parteneriatul cu cora România la nivelul celor şapte oraşe în care este prezentă reţeaua de hipermarketuri pe piaţa locală şi am mărit considerabil numărul de produse disponibile în aplicaţie pentru livrare imediată”, completează Andreea Petrişor, Managing Director foodpanda România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO