Retail&Agrobusiness

Kifra, un business din Oradea care produce parfumuri pentru rufe, cameră şi maşină, a ajuns de la vânzarea produselor din portbagajul maşinii la afaceri de peste 5 milioane de euro

Antreprenori locali

Kifra, un business din Oradea care produce parfumuri...

Autor: Alexandra Matei

06.11.2020, 20:07 4499

♦ Kifra produce anual 1 milion de unităţi de parfum de rufe, 50.000 de unităţi de parfum auto şi 30.000 de unităţi de parfum de cameră.

Kifra, un brand românesc de parfumuri pentru rufe, cameră şi auto, cu afaceri de 5 milioane de euro, va începe în acest an exporturile pe pieţe precum Anglia, Germania, Spania, Franţa şi Italia, în timp ce pe piaţa internă creşterea comenzilor îi determină pe acţionari să caute oameni pentru a-şi mări echipa.

„Businessul a fost în urcare anul acesta. Singurele modificări care au apărut în urma pandemiei au fost cele direct raportate la acţiunile oamenilor. În primele câteva săptămâni de lockdown, când oamenii au stat doar în casă, automat vânzările în magazine au stagnat, dar apoi ele au început să crească. În primele două săptămâni, afacerea a scăzut cu 90%, dar după o lună şi jumătate ne-am revenit în totalitate şi apoi am început să creştem“, a declarat pentru ZF Claudiu Ţăran, unul dintre fondatorii brandului Kifra. Brandul are în spate cinci firme – Fiege Parfum, Cezar Paper, West Kifra, Kifra Logistical şi Kifra Transport – care susţin activitatea acestuia, fiecare având sarcini bine definite, precum import şi relaţii internaţionale, vânzarea angro, vânzarea online, spaţiu de depozitare şi transport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO