Retail&Agrobusiness

Kiddo Play Academy, concept dezvoltat de Cristina Alexandru-Sucu în Băneasa Shopping City, se extinde cu un nou loc de joacă în Bucureşti

Kiddo Play Academy, concept dezvoltat de Cristina...

Autor: Roxana Rosu

31.05.2018, 00:00 955

Kiddo Play Academy, firmă specializată în dezvoltarea de centre de joacă pentru copii, va deschide pe 1 Iunie cel de-al doilea loc de joacă din Bucureşti, pe o suprafaţă de aproximativ 1.200 mp, în centrul comercial ParkLake, prima locaţie fiind în Băneasa Shopping City. 

Antreprenorii din spatele proiectului sunt Cristina Alexandru-Sucu şi soţul ei Vlad Alexandru. Primul centru Kiddo Play Academy a fost deschis în 2014 în Băneasa Shopping City, pe o suprafaţă de 1.200 mp, în urma unei investiţii de 700.000 de euro.

Conceptul locului de joacă se numeşte „educational entertainment“.

„Am ales ParkLake pentru prima extindere, în primul rând pentru că suprafaţa generoasă a spaţiului ne permite să păstrăm formatul din Băneasa şi atracţiile de bază, pe lângă elementele de noutate. În plus, prin apropierea de parc, le oferim copiilor un loc în care să îşi continue joaca în interior cu uşurinţă”, a declarat Cristina Alexandru-Sucu. Kiddo Smartplay, firma care coordonează activitatea locului de joacă Kiddo Play Academy, a avut în 2016 o cifră de afaceri de circa 4 milioane de lei, în scădere cu 7% faţă de anul precedent, arată cele mai recente date de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO