Retail&Agrobusiness

Kaufland deschide primul hipermarket din cartierul Ferentari

Kaufland deschide primul hipermarket din cartierul Ferentari

Autor: Cristina Rosca, Cristi Moga

26.03.2015, 00:05 3153
Lanţul de hipermarketuri cu preţuri mici Kaufland, prezent pe piaţa locală de un deceniu, ridică un nou magazin în Bucureşti, în cartierul Ferentari, pe terenul fostei fabrici de pile Fapiro.
 
Amplasat la intersecţia dintre şoseaua Sălaj şi calea Ferentari, magazinul este primul hipermarket al reţelei din acest cartier bucureştean, considerat cel mai sărac din oraş. În Ferentari nu există niciun alt hipermarket, ci doar un magazin al discounterului Lidl care face parte alături de Kaufland din grupul Schwarz. În apropiere, la un kilometru distanţă, în cartierul Rahova, sunt însă două hipermar­ke­turi, unul tot al Kau­fland şi un altul al Carre­four. Magazinul cel nou va fi amplasat astfel pe un teren de aproape 1,5 ha care a apar­ţinut Fapiro, po­tri­vit datelor ZF. Până la în­chiderea ediţiei re­pre­zen­taţii Kaufland nu au răspuns solicitării ZF, iar reprezentanţii Fa­piro nu au putut fi contactaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO