Retail&Agrobusiness

Kaufland: Circa 10% din magazinele noastre sunt în Bucureşti. În Capitală investim în special în modernizare şi lansarea de concepte noi

Kaufland: Circa 10% din magazinele noastre sunt în...

Autor: Cristina Roşca

28.02.2020, 18:30 350

♦ Grupul german activ pe segmentul de hipermarketuri are în România 127 de magazine, fiind prezent în toate judeţele ţării.

Kaufland, liderul comerţului local cu afaceri de peste 2,2 mld. euro anual, are în Bucureşti 13 magazine pe formatul de hipermarketuri cu preţuri mici, adică circa 10% din total. La nivelul ţării, reţeaua cuprinde 127 de magazine, fiind prezentă în toate judeţele ţării, incluzând judeţul Ilfov, unde Kaufland a deschis un magazin în 2019, în localitatea Bragadiru.

„În Bucureşti, Kaufland investeşte în special în modernizare şi lansarea de concepte noi, cel mai recent proiect fiind remodelarea magazinului său din cartierul Colentina, în 2019. Cel mai recent deschis magazin Kaufland din Capitală este cel din cartierul Odăi, care funcţionează din 2018 pe Şoseaua Alexandriei, nr. 152, sector 5”, spune Valer Hancaş, director comunicare şi corporate affairs în cadrul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO