Retail&Agrobusiness

IRUM creşte cu 15% producţia fabricii de tractoare din Reghin. "Vom continua în acest an dezvol­tarea produselor noastre."

IRUM creşte cu 15% producţia fabricii de tractoare din...

Autor: Laurentiu Cotu

25.05.2017, 00:05 782
Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM din Reghin, controlat de familia Oltean, estimează pentru acest an o creştere cu 15% a producţiei faţă de anul trecut, mizând pe o evoluţie pozitivă a afacerilor faţă de 2016.
 
Capacitatea anuală de producţie a fabricii IRUM de la Reghin este de 250 de tractoare forestiere, 500 de tractoare agricole şi 1.200 de tone de piese turnate.
 
Compania a înregistrat anul trecut o creştere de 15% a cifrei de afaceri faţă de anul anterior, când a avut afaceri totale de peste 68 mil. lei (15,4 mil. euro), potrivit site-ului Ministerului Finanţelor. IRUM produce la Reghin tractoare şi utilaje TAF (Tractoare Articulate Forestiere), utilaje agricole, încărcătoare, transportoare, echipamente pentru întreţinerea drumurilor forestiere, însă fabrică şi piesele aferente acestora.
 
„Pentru anul în curs intenţionăm să creştem cu 15% producţia faţă de anul 2016. Vom continua în acest an dezvol­tarea produselor noastre, a departamenului de prelucrări mecanice, a turnătoriei şi ne aşteptăm la o creştere a afacerilor faţă de anul trecut“, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Eugen Oltean, director general IRUM Reghin.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO