Retail&Agrobusiness

Ioana Şucu se apropie de un milion de lei cu restaurantul The Library, amplasat în „curtea“ Mobexpert Pipera

Ioana Şucu-Matei, proprietarul The Library Food and Bar

Restaurantul din Pipera primeşte peste 50 de clienţi pe zi, însă spaţiul este folosit şi pentru zile de naştere, botezuri sau chiar nunţi.

Ioana Şucu-Matei, proprietarul The Library Food and Bar Restaurantul din Pipera primeşte peste 50 de clienţi pe zi, însă spaţiul este folosit şi pentru zile de naştere, botezuri sau chiar nunţi.

Autor: Corina Mirea

17.08.2015, 00:06 9767

The Library Food and Bar, companie care deţine restaurantul cu acelaşi nume, amplasat chiar lângă magazinul de tip outlet Mobexpert din Pipera, a atins anul trecut afa­ceri de 800.000 de lei după ce în anul prece­dent abia reuşise să aibă vânzări de 100.000 de lei, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

The Library este un restaurant cu „istoric“, început de familia Şucu odată cu deschiderea outleului Mobexpert, sub altă denumire. La 18 ani, Ioana Şucu, fiica cea mare a Cameliei şi a lui Dan Şucu, a preluat businessul, astfel că restaurantul şi-a căpătat numele actual în 2010. În prezent, 80% din companie sunt deţinute de Ioana Şucu-Matei, 28 de ani, iar restul de 20% de Mihai Horia Matei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO