Retail&Agrobusiness

INTERVIU. Grupul Chimica a umplut golul lăsat în business de vânzarea fabricii de clăpari către Salomon: „Producem subansambluri pentru espressoare“. În acest business nou lucrează circa 150 de persoane

INTERVIU. Grupul Chimica a umplut golul lăsat în...

Autor: Cristina Roşca

24.10.2020, 09:48 1085

♦ Cererea pentru componente de electrocasnice este foarte mare, motiv pentru care fabrica grupului Chimica lucrează pentru unele produse şi 24 din 7 ♦ Din datele ZF, singurul client al grupului pe acest segment este De’Longhi, care are în România două fabrici, dintre care una mare la Jucu, în Cluj, şi o alta în Bihor.

Grupul Chimica, care a vândut recent o fabrică ce producea clăpari către gigantul Amer ce deţine brandul Salomon, şi-a regândit activitatea şi a umplut golul lăsat în business începând să realizeze subansambluri pentru electro­casnice.

„Am început să producem subansambluri pentru espressoare, iar această nouă activitate înlocuieşte complet businessul pe care îl asigura fabrica de clăpari. Mai mult, e vorba de produse mai complexe, cu valoare adăugată mai mare“, spune Gelu Stan, preşedintele directoratului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO