Retail&Agrobusiness

Grupul Nutrientul din Bihor investeşte 10 mil. euro în noi ferme. „Fără tehnologie nu poţi face performanţă în business“

Iosif Pazuric, proprietarul grupului Nutrientul din judeţul Bihor:  În ultimii ani s-a pus mare presiune pe tehnologizarea fermelor, rezultatele acestora influenţând costurile de producţie. (...) Fără tehnologie la zi nu poţi să ai performanţe mari. Toate detaliile, cât de mici, trebuie să fie în parametri ca să obţii rezultate maximizate. Asta te menţine în piaţă.

Iosif Pazuric, proprietarul grupului Nutrientul din judeţul Bihor: În ultimii ani s-a pus mare presiune pe tehnologizarea fermelor, rezultatele acestora influenţând costurile de producţie. (...) Fără tehnologie la zi nu poţi să ai performanţe mari. Toate detaliile, cât de mici, trebuie să fie în parametri ca să obţii rezultate maximizate. Asta te menţine în piaţă.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

22.01.2018, 00:08 967

Prin această investiţie, grupul Nutrientul intră în sectorul fermelor de reproducţie a păsărilor. Deja, ferma de creştere a păsărilor pe care grupul o deţine exportă integral pe piaţa din Ungaria.

Grupul Nutrientul, activ în pro­ducţia de nutreţuri com­­bi­nate şi în domeniul creş­terii păsărilor şi porci­nelor, va de­mara în aces an o in­ves­tiţie de 10 mi­lioa­ne de euro în dez­vol­tarea activităţii de re­producţie a păsărilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO