Retail&Agrobusiness

Grupul Noriel, afaceri de 231 mil. lei în 2018 din jucării. Extinderea reţelei a dus divizia de retail la 620 de angajaţi

Grupul Noriel, afaceri de 231 mil. lei în 2018 din...

Autor: Georgiana Mihalache

15.07.2019, 09:10 687

Noriel are 72 de magazine în aproape toate judeţele ţării.

Grupul Noriel, controlat de polonezii de la Enterprise Investors, a ajuns la afaceri cumulate de 231 mil. lei în 2018, în creştere cu 15% faţă de anul anterior, din cele trei divizii ale grupului de producţie, distribuţie şi retail, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Finanţe.

Partea de retail, prin magazinele Noriel, aduce cea mai mare parte din business, reprezentând 89% din afacerile grupului pe piaţa locală.

În plus, în timp ce la celelalte divizii numărul de angajaţi a scăzut uşor, compania a angajat circa 80 de persoane în magazine, ajungând la 620 de angajaţi în total. Acest lucru arată strategia companiei din piaţa de jucării de a-şi extinde numărul de magazine, iar potrivit informaţiilor de pe site-ul propriu reţeaua cuprinde în prezent 72 de magazine în aproape toate judeţele ţării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO