Retail&Agrobusiness

Grupul Maspex, care produce apa Bucovina şi pastele Arnos: au crescut vânzările de apă îmbuteliată, paste şi conserve de peşte

Grupul Maspex, care produce apa Bucovina şi pastele...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

18.03.2020, 13:03 858

Ioana Vişean, directorul de comunicare al Maspex România, unul dintre cei mai mari jucători din sectorul alimentar şi al băuturilor, spune că, faţă de luna martie a anului trecut, compania a observat o creştere pentru majoritatea categoriile de produse pe care le are în portofoliu.

„Cele mai mari creşteri sunt însă în categoriile de produse dedicate consumului alimentar de bază – apă minerală naturală şi apă de izvor (Bucovina, La Vitta), paste (Arnos) şi conserve de peşte (Nemo)”, a spus Ioana Vişean pentru ZF.

Maspex România a avut în 2018 o cifră de afaceri de 541 mil. lei (116 mil. euro), în creştere cu 32% faţă de anul precedent. Grupul Maspex are în total 1.800 de angajaţi şi deţine şi compania Rio Bucovina, care are în portofoliu apa Bucovina, una dintre cele mai vândute branduri de pe segmentul de apă minerală naturală. În fabrica din Vălenii de Munte Maspex produce sucuri (Tymbark, Tedi, Ciao şi Figo), produse instant (La Festa), snackuri dulci şi sărate (Salatini, Rollini d’Oro) şi paste (Arnos), iar în fabrica din Vatra Dornei este îmbuteliată apa Bucovina. De asemenea, grupul mai deţine o unitate de producţie în Giurgiu.

„Ca şi până acum, cu atât mai mult în această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toţii, obiectivul nostru ca producător este să asigurăm necesarul de apă solicitat în piaţă. Vă putem asigura că toate eforturile noastre sunt direcţionate către funcţionarea la maxim a capacităţii de producţie şi că valorificăm responsabil întregul potenţial al surselor noastre de apă astfel încât să putem distribui constant produsele noastre către consumatori”. Compania a luat mai multe măsuri de prevenire a infectării cu coronavirus a angajaţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO